Tel.: +34 972 750 699 - Email: som@territoriparc.org

Territori Parc, neix de la inquietud d’unes empreses del territori que estan certificades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. Són empreses d’àmbits molt diversos, però amb un interès comú, la sostenibilitat entesa com l’equilibri entre el desenvolupament econòmic, la protecció dels espais i la convivència amb la gent que hi viu per tal de gaudir de l’entorn.

Tel.: +34 972 750 699

Truca’ns.

De dilluns a divendres

De les 9h a les 13h.

A/e: som@territoriparc.org

Contacta’ns per email.

L’Estartit (Girona)

C/ Platja, 10-12 – 17258

  Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ ESTACIÓ NÀUTICA L'ESTARTIT-ILLES MEDES. NIF: G17543711 - C/ de la Platja, 10-12 17258 L'Estartit

  Finalitat del tractament: Gestionar els nostres serveis de central de reserva i promoció turística.

  Legitimació: Execució del contracte de serveis.

  Destinataris: Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

  Drets de les persones: Els interessats tenen dret a exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant la seva sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

  Reclamació: Els interessats es poden dirigir a l’AEPD per presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Informació addicional: Tenim a la seva disposició informació addicional i detallada sobre el tractament de dades a la nostra "política de privacitat".